Get Adobe Flash player

OVER ONS

MAAK CONTACT

CORRESPONDENTIE ADRES


SOCIAL LINKS

Facebook


© www.frameweb.nl - René Amiabel

Uw mooiste DVD of Blu ray start met onze cursus video bewerken. Wij filmen in ULTRA 4K video en fotograferen met een full frame camera.

YouTube

Vimeo

LinkedIn


www.frameweb.nl

Frederik Hendrikstraat 132-II

1052 JD AMSTERDAM


Cursuslocatie: Landsmeer (Amsterdam)

Wij werken door geheel Nederland en België.


Tel: +31 (0) 62 - 47 66 22 9

Email: cursus@frameweb.nl

CURSUSSEN

PREMIUM CONTENT FROM PREMIUM PEOPLE

MAGIX VIDEO DELUXE

De productfamilie Video deluxe biedt beginners en gevorderden unieke functies en intuïtief gereedschap voor videomontage tot in de kleinste details: begin als nieuweling op videogebied met de eenvoudige Storyboard-modus en automatische optimalisaties, of bewerk uw video's met wat meer ervaring in de Tijdlijnmodus op maximaal 99 sporen en tot op een enkel beeldje nauwkeurig.

Voor iedere training geldt: neem uw videocamera mee (indien mogelijk) met bijbehorende kabels. Uit ervaring weten wij dat daar vaak praktische vragen over zijn. Bij twijfel bel ons even voor informatie of advies voor aanschaf.

PINNACLE STUDIO 21

Stap over naar deze nieuwste versie van Pinnacle Studio 21. Duidelijke verbeteringen. Goede interface. Veel mogelijkheden. Prachtige effecten.

Lastig voor de oude trouwe gebruikers die gewend zijn geweest met de beperkte maar uiterst vriendelijke interface waarbij je bijna zonder handleiding aan de slag kon.

In onze cursus leiden wij u stap voor stap door de oogwaarschijnlijke lastige functies van het software pakket heen om de overstap  aanzienlijk te verlichten. Gewoon doen!

MAGIX PRO X

MAGIX Video Pro X is de perfecte bewerkingssoftware voor intuïtieve, krachtige videoproducties. De meermalen bekroonde oplossing voor videobewerking is speciaal afgestemd op de eisen van ambitieuze en professionele gebruikers en biedt een spectrum aan krachtige tools voor postproductie.

Voor ons dé betaalbare software op de markt die echt 4K kan bewerken en exporteren.

Deze cursus bieden we alleen aan als een privé training vanaf 4 uur.

SERIF WEBPLUS X8 (ENGELS)

De perfecte website bouwen is eenvoudiger dan u denkt. Creëer een onbeperkt aantal websites en pagina's, ontwerp op maat gemaakte webafbeeldingen en banners en voeg interactieve gadgets, foto's en video's toe – dit alles met eenvoudige gereedschappen voor slepen en neerzetten.

Maak gebruik van de meest recente technologie die al het coderen voor u doet. WebPlus X8 is de snelste en eenvoudigste manier om een uitgebreide website te creëren waarbij U zeer hoog zult scoren bij uw bezoekers.

BOEKING & PRIJS - CURSUS VIDEOBEWERKING

Hoe werkt het?

Frameweb.nl presenteert door geheel Nederland en België de cursus videobewerken met de bovenstaande software. Wil je een cursus van mij volgen in de buurt van uw woonplaats? Stuur mij dan een email met de volgende gegevens: Naam, Telefoonnummer, Woonplaats en uw gebruikte software.

Na het samenstellen van een groep in de buurt van uw woonplaats bellen wij u op voor de definitieve cursusplaats, datum en tijdstip. Alleen na uw bevestiging  mailen wij de factuur en dan pas wordt de reservering definitief. U bent daarvoor nog niets verplicht. Opgeven kost u dus niets. U kunt natuurlijk ook zelf een groep samenstellen. Ik kom naar je toe. Liever privéles? Vermeldt dit dan in de email.


Nog even dit:

Mailen kan natuurlijk, maar veel sneller is door direct de telefoon te pakken en te bellen naar 062-4766229. Vrijblijvend en helder.

Vragen roepen meer vragen op.


Groepscursus  avond € 150,- verspreidt over 2 avonden van 19:00 - 22:00 uur.

Groepscursus  dag € 150,- verspreidt over 1 dag van 10:00 - 16:00 uur.

Privé cursus €50,- per uur. Exclusief reiskosten.

Een tweede en derde betalende cursist  krijgt 50% korting.

Bij groepjes meer als 3 personen vervallen de reiskosten.


Nog twijfel? Lees gerust de reacties van onze cursisten.

Bel: 062 - 4766229

COREL VIDEOSTUDIO

Maak uw pakkendste films ooit met VideoStudio Pro X10. Dankzij intelligente nieuwe functies kunt u routinematige taken aan VideoStudio overlaten, zodat u uw handen vrij heeft om fantastische nieuwe creatieve opties te verkennen.

Met het nieuwe Audio ducking worden geluid en commentaar automatisch vastgesteld, zodat een balans ontstaat tussen voorgrond- en achtergrondgeluid. Dankzij handige functies is het eenvoudiger om fragmenten te beheren, projecten samen te voegen en aangepaste filters en overgangen opnieuw te gebruiken.

Cursusinhoud
Cursusinhoud
Cursusinhoud
Cursusinhoud